Surpriza të vitit të ri dhe pushim dimëror

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Me ofetën me rastin e Vitit të ri në Kursimoren FULM

 shpejt dhe lehtë mund ti realizoni të gjitha dëshirat dhe nevojat e juaja

Në këtë link shikoni ofertën e kredisë në Kursimoren FULM

Për secilin kredi të paguar/refinancuar fitoni DHURATË-BEFASI, Ndërsa për më të lumturin

VAUCER PËR PUSHIME DIMËRORE!

Promocioni fillon prej 12 nëntor dhe do vazhdoje deri me 31 dhjetor të vitit 2018.

Informohuni për të gjitha ofertat e Vitit të ri në të gjitha Filijalet e Kursimores FULM

dhe na ndiqni në mediat social