Обраќањето на Дру Иган на прославата на јубилејот 20 години ФУЛМ

marija Настани и Промоции, Студенти

Погледнете го обраќањето по повод 20 години јубилејот на Штедилница ФУЛМ на нашиот пријател Дру Иган од Лигата на кредитни унии во Мичиген со чија поддршка беше основан Фондот за студентската стипендија.

п.с. дали се пријавивте на Натпреварот за студентска стипендија за оваа година?

Побрзајте! Останаа само уште 2 дена до истекувањето на рокот

Аплицирајте на:

https://www.fulm.com.mk/natprevar-za-studentska-stipendija-2020/