Zgjidhni lumturi

marija Ngjarjet dhe Promovimet

Nëse ju pyesin se cka është më ë rëndësishme për ju në jetë,me siguri do thoni-lumturia e fëmijëve të mi,e më të afërmive tuaj,lumturia ime…

Merrni pjesë në fushatën “Zgjidhni lumturi” dhe bëni të lumtur ata që doni më shumë!

Merrni kredi për festimet tuaja familjare, për diplomimin e fëmijës suaj, bëni një martesë nga ëndrrat tuaja ose udhëtoni drejt një destinacioni të ri turistik!

Dhe më shumë se kaq!

Të gjithë ju që do merrni kredi në periudhën promotive

Prej  7 Мај deri  31gusht të vitit 2019, fitoni mundësinë ,të jeni fitues potencial për

👉tiketë për koncert,

👉kupona për SPA ose

👉restorant me muzikë të mirë!

Ndërsa për më fatlumin👉👉👉Befasi speciale

Na ndiqni në mediat tona sociale, ku do të njoftojmë koncertet dhe të gjitha lajmet rreth fushatës.

👉Facebook  👉Instagram 👉Linked in 👉YouTube

Bëni çdo moment që ia vlen të kujtoni!

Zgjidhni lumturinë!

Zgjidhni Kursimoren FULM!