Прогласени победниците на ФУЛМ Натпреварот за студентска стипендија 2020

marija Настани и Промоции, Студенти

Имаме убави вести! Ги имаме добитниците на студентска стипендија и победници на Натпреварот за студентска стипендија за 2020 година.
И оваа година заедно со нашиот драг пријател од Мичигенската лига на кредитни унии, Дру Иган овозможивме студентска стипендија за двајца учесници на Натпреварот за студентска стипендија за 2020 година да добие стипендија.
Погледнете го видеото со порака до студентите и честитки за добитниците на студентска стипендија за 2020 година, Исидора Овезовска и Марија Кржовска
Искрени честитки за добитниците! ФУЛМ и понатаму ќе продолжи да ги поддржува студентите во остварувањето на нивните образовни и кариерни цели.
Во очекување на следниот Натпревар за студентска стипендија за 2021 година ве поздравуване со мисли за добро здравје за вас и Вашите најблиски!