Festimi i Vitit të Ri

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Ne kemi përcjell një vit tjetër të suksesshëm  me një super zbavitje dhe mirënjohje të rëndësishme për punonjësit tanë.

2019 ishte një vit ku ne ndihmuam shumë njerëz me shërbimet tona financiare, festuam ditëlindjen tonë të 20 dhe morëm pensionistin tonë të parë FULM.

Tani jemi duke pritur vitin e ri 2020 për të cilin jemi të sigurt se do të jetë edhe më i suksesshëm se në vitin 2019. Ne kemi besim sepse e dimë recetën e vetme për sukses:SË BASHKU MUND TË BËJMË MË SHUMË!

Gëzuar festat miq!

Ekipi I Kursimores FULM