Прва студентска стипендија во Кавадарци, Филијала „Тиквешија“

Филип Неделковски Настани и Промоции, Студенти

Доделување на првата студентска стипендија во Кавадарци, Филијала „Тиквешија“. Честитки, Ѓорѓи, ти посакуваме успешни студии!