Bursa e parë studentore në Kavadar,Dega Tikvesh

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Ndarja e bursës së parë studentore në Kavadar,dega Tikvesh.Urime Gjorgji,të urojm suksese në studime!