Lojërat bankare sportive 2019

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

FULM edhe këtë vit mori pjesë në lojërat sportive bankare në
bowling,pikado dhe basketboll. Lojërat sportive bankare kanë kaluar në shoqëri të shkëlqyeshme në
kombinim me ekipin konkurrues.

Përpara FULM!