Sfidat e biznesit në kohën e Covid-19

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Vashite biznisi al, Бизнис во Корона, Вашите бизниси

“TP Lotos është një dyqan i specializuar për  mbulesa dhe produktet e tekstilit që ndodhet në Kavadarci. Filloi të funksionojë në vitin 1996 dhe funksionon në sektorin privat për 24 vjet.

Ajo ka bashkëpunuar me Kursimoren FULM që nga viti 2012. Në Degën Tikvesh – Kavadar ne hasëm dyer të hapura dhe duke buzëqeshur njerëz të gatshëm për bashkëpunim dhe të disponueshëm 24/7.

Аплицирај за кредит за поддршка на твојот бизнис

Në  këtë kohë të vështirë ballafaqohemi me vështërësi, por këtu janë partnerët tanë financiarë që po na ndjekin me mençuri. Shumë faleminderit ekipit të degës Tikvesh. Logoja ime në këtë kohë krize është: Së bashku jemi më të fortë! ”

Thotë Maria, pronare e TP Lotus

Dy dyqanet TP Lotos ndodhen në Rrugën JNA dhe Tregun e Gjelbër të Qytetit në Kavadar.

 

Напомена: Текстот е личен исказ и не подлежи на лекторирање