E Premtuar,E plotësuar: Dëshirat e punonjësve janë plotësuara për nder të përvjetorit

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Në shenjë falenderimi për punën 18 vjecare dhe më shumë në Kursimoren FULM, ne kemi plotësuar dëshirën e kolegëve tanë Mica dhe Atanas për të vizituar Uashingtonin.

Jemi veçanërisht të lumtur që dëshira e Mica u realizua në vitin kur filluan ditët e pensionit

Më shumë rreth udhëtimit të tyre në linkun