Elizabeta Grozdanovska, Bitola

Филип Неделковски Vashite biznisi al


Salloni për frizere Style është I hapur me 19.12.2005-të.Me lokacion në rrugën Goce Delcev 43 në Kravari,Manastir.Orari I punës në sallon është për cdo ditë nga e hëna-të shtunën prej orës 09-17.E kam hapur me shumë dashuri por me një dozë të vogël të frigës a do arrij.Vendosshmëria,përkushtimi,dashuria për punë,njohuria,por dhe kreativiteti im në fund u paguan,ashtu që salloni punon në kushte më se normale dhe me klient të kënaqur”.thotë Elizabeta Grozdanovska,pronarja e sallonit për frizere Style…