Depozita jubilare

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Këtë vit sëbashku e festojm Jubileun-20 vjet nga themelimi I Kursimores FULM.

Ju urojm me depozitin jubilar me norma të shkëlqyera të interesit.

JU FALEMINDERIT për besimin shumëvjecar në FULM si destinacon I sigurt për të hollat e juaja të kursyera.
Urdhëroni,shiheni ofertën e depozitit jubilar në këtë link:

https://www.fulm.com.mk/sq/depoziti/jubilejni-depoziti/