FULM Maqedoni-më e mira në botë!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

SINGAPOR, Sun Tech City.

Cmimi prestigjioz për 2018 World Council Growth Award (
çmimin për rritjen më të lartë nga Këshilli Botëror i Unioneve të Kreditit), këtë vit ,nga përzgjedhja prej 109 vendeve në botë,e fitoi Kursimorja FULM nga Maqedonija. Cmimi u nda me 16 qershor të vitit 2018,në Konferencën ndërkombëtare të unioneve të krediti (Тhe world credit union conference),që u organizua prej 15 deri më 18 qershor të vitit 2018,nëо Suntec convention center,në Singapor (http://www.wcuc.org/ )

 Ky mirënjohje e madhe për përkushtimin dhe punën e jashtëzakonshëm,  vjen në kohën e duhur në prag të 20 vjetorit të Kursimores FULM dhe më shumë na shton gëzimin për vendin I  (parë)të fituar,në mesin e 68 000 unioneve kreditore në 6 kontinentet botërore!

 Vendi I dytë dhe I tretë u takuan unioneve kreditore  Sicredi nga Brazili dhe AIRAC nga Republika Dominikane.

Për të dhëna shtesë rreth ngjarjes mund të merrni në linkun në vazhdim: https://www.woccu.org/letters/?mt=4119&c=17144&cs=db63a

 Më shumë se 30.000 qytetar në Maqedoni janë meritor për këtë cmim,të cilët thuajse 20 vite e kaluara , me kredit dhe depozitat tona I realizuan tregimet e tyre të suksesit që na bënin krenar cdo ditë,, theksoi M-r Eleonora Zgonjanin Petrovik,Drejtuese e Kursimores FULM.