Maja Dimitrova, Skopje

Филип Неделковски Vashite biznisi al

Përpunimin  e :

–  kuletërave prej lëkure,bizhuteri,canta,lidhëse

– bizhuteri e punuar me dorë,prej materialeve të ndryshme

– punime  prej  letre të punuara me dorë (qirinj)

-këpucë për fëmijë prej lëkure-këpucë

– bizhuteri (vathë dhe varëse )

Më shume informacione për prodhimet e Majës mund ti gjeni në linkun në vazhdim: