Antica Gavrilovska Blagadusha, Skopje

Филип Неделковски Vashite biznisi al

Veprimtaria kryesore e “Bonboniera Blagadusha” pronarja e së cilës është Antica Gavrilovska Blagadusha është e pajisur me çokollatë dhe karamela,zbukurime për dasma,festa,rregullimin e tavolinave dhe karrigeve. Në linkun në vazhdim mund ti shihni prodhimet nga “Bonboneria Blagadusha” dhe të kontaktoni me Antica Gavrilovska Blagadusha.