mFULM në dispozicion për përdoruesit e iPhone

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Shpejtë,  lehtë dhe falas!

Instaloni aplikacionin celular MFULM në iPHONE tuaj përmes App Store në lidhjen e mëposhtme:

Për më shumë informacion kontaktoni degët tona:

Skopje– Centar 02/3217–912 Skopje – Aerodrom 02/2403-208 Skopje – Avtokomanda 02/3109-327 Kavadarci 043/400-655 Strumica034/330-721 Bitola 047/236-796 Tetovo 044/351-281