Sondazhet

Mendimi juaj për Uebfaqen e Re të Kursimores FULM! A te pelqen? Avantazhet, vërejtjet, sugjerimet….

 

Mendimi juaj për Uebfaqen e Re të Kursimores FULM! A te pelqen? Avantazhet, vërejtjet, sugjerimet….

Reagimet dhe rekomandimet tuaja ishin baza kur filluam të bëjmë uebfaqen e re, dhe ja rezultati! Komentet tuaja do të na ndihmojnë të dimë nëse uebfaqja e re është sipas dëshirës suaj! Por meqenëse shijet nuk diskutohen, atëherë gjëja më e rëndësishme është të dini nëse është e qartë dhe e kuptueshme për ju, nëse lehtë mund të gjeni përmbajtjen e kërkuar, nëse është mjaftueshëm e kontaktueshme. Ndani mendimin tuaj me ne, përmes disa pyetjeve në lidhjen e mëposhtme:

PYETJE – MENDIMET E JUAJA REDH WEB FAQEN E RE