Gëzuar pensionimin, kolege e dashur Mica

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Gëzuar pensionimin, kolege e dashur Mica

Ne jemi veçanërisht krenarë që një drejtuese femër si ju është pensionistja jonë e parë. Faleminderit për gjithçka keni bërë për FULM, veçanërisht për Degën e Tikveshit