Добитникот на ваучер на зимување е?

Филип Неделковски Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Анета од филијалата ЈСП во Скопје имаше најмногу среќа да биде добитник на ваучерот за зимување од Новогодишната кампања на ФУЛМ за 2019та. Ти честитаме Анета и очекуваме фотки 🙂