Fitues I vaucerit për pushime dimërore është?

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

Aneta prej filijales JSP në Shkup kishte më shumë fat që të jetë fituese e vaucerit për pushime dimërore nga fushata e vitit të ri të FULM për  vitin 2019 .Urime Aneta dhe presim fotografi.