Kupon dimri

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Borovec është propozimi juaj për vendin më të mirë për dimër.

Kuponi është gati dhe ne po llogarisim shkurt deri në shpalljen  e pjesëmarrësit meme fat në fushatë.

Bashkohu me ne: https://www.fulm.com.mk/krediti/