Заедно можеме повеќе!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Еј пријателе,

Знаеш, понекогаш животот ни дава

Сушна, наместо плодна година,

ветување, наместо вработување,

Мал буџет, за големи планови

Но, ако се движиме ЗАЕДНО низ предизвиците, можеме повеќе! Со  кредитите за вработени, невработени, студенти, пензионери и земјоделци ги остваруваме твоите планови и тогаш кога изгледаат невозможни.

Аплицирај за кредит

Во периодот од 1.2. – 15.4.2020 г. Секоја недела имаш можност за добивка на апарати за домаќинство, вечера за двајца, СПА ваучери, карти за концерт, кино, театар

За најсреќниот, патување во Истанбул!