SË BASHKU mundemi më shumë!

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Përshëndetje shok

E ke parasysh,ndonjëherë jeta na jep

Thatësi,në vend të një viti pjellor,

Premtime,në vend të punësimeve,

Buxhet I vogël,për plane të mëdha

Por,nëse lëvizim SË BASHKU përballë sfidave,mundemi më shumë!

Me  kredi për të punësuarit,të papunët,studentët,pensionerët dhe bujqit I realizojm planet e juaja dhe atëherë kur duket të pamundura

Аpliko për kredi

Në periudh prej 01.02. – 15.04.2020 cdo javë mundësi të fitosh aparate për amvisëri ,darkë për dy persona,vaucer SA,bileta për concert,për kinema ,teatër

Për atë më fatlumin,udhëtim në Stamboll!