Ngjarje edukative interaktive me fëmijë në FULM

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Me rastin e ditës Bоtërore të kursimeve kishim një ngjarje edukative interaktive me fëmijët në FULM në hapësirat tona.

I  pyetëm:

Si,ku dhe përse është mirë të kursehet?
Në cilat shtete në botë ekzistojn unionet kreditore?

Më të mëdhejt në moshë I gjetën të gjitha , ndërsa  më të vegjlit na kënaqnin me perlat e rralla

Shihni një pjesë nga atmosfera