Aksion humanitar në ditën Botërore të unioneve kreditore në filijalet e FULM

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Më  17.10.2019 me “Ditën ndërkombëtare të unioneve kreditore”treguam se SËBASHKU MUNDEMI MË SHUMË!Atmosferë e mrekullueshme në filijalet e FULM-it duke u shoqëruar dhe me humanizëm përmes donacionevenga të punësuarit dhe anëtarët,me rastin  “Ditë ndërkombëtare të urisë”.dëshirojm edhe më shumë ditë të tilla në të ardhmen!