Maja Sazdovska, Skopje

Филип Неделковски Vashite biznisi al


Kateringu Tetka Biberce është themeluar në vitin 2010 si product I dashurisë sonë për ushqime të shijshme dhe kualitative.Pervec ofertës tonë të pasur ketering dhe tradicionalisht përgadisim kuzhinë maqedonase,menyja jonë ditore është e pasur dhe me shumë receta të shijshme të dalura nga dëshirat e klientëve tonë,a të njëjtat përfahijnë sallate të ndryshme,sendvica të ndryshëm…Ju ofrojm shërbim të plotë e përshtatur me nevojat dhe dëshirat e Juaja,të sigurt dhe plotësisht HASSP(HASAP) ketering I licencuar me cmime të kapshme për të gjithë.
Të shijshme.Kreative.Zbavitëse.