Kredia Work & Travel u prezentua para studentëve në Kavadarc

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Mundësia për financim të programit Work & Travel përmes kredisë në Kursimoren FULM u prezentua para studentëve në Kavadarc në manifestimin e organizuar nga Travel Agency Delta. Për më shumë informacione për kredinë Work & Travel shtypeni linkun në vazhdim: https://www.fulm.com.mk/krediti/wt-kredit/