Picerija "Familja"

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Vashite biznisi al

Picerija “Familja” është biznes familjar,prej nga vjen dhe idea për emrin.punojm me sukses në më shumë se 3 vjet dhe cdo dite pregadisim pica,pastermalija,sendvica të ftoht,kalconinja,

Në fillim kishim nevojë për financa plotësuese për investime,qeran dhe harxhime tjera dhe kuptuam se Kursimorja FULM jepte kredi për të papunësuarit që duan të hapin biznesin e vet.Përvoja jonë ishte e shkëlqyer dhe jemi shumë të kënaqur prej të punësuarëve.Ju faleminderit!

Аpliko për kredi për të papunët

Picerija  “Familja”mund ta gjeni në: Bul. Аsnom 18,lok 3 lagja Aerodrom ose porositni në tel: 078 435 050 и 02 2 43 20 20

Ose përmes profilit tonë në Facebook      

Orari I punës: cdo ditë prej orës 10 deri 23

Aplikoni në:  www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

ose pranë filialeve: https://www.fulm.com.mk/kontakt/