FRYMEZOHU! Tregoni historinë tuaj …

Keni menduar ndonjëherë nëse ju jeni idol I dikujt? Nëse rruga që keni kaluar ka qenë mësim për dikënd?

BEHUNI FRYMEZIM!

Ndajeni historinë tuaj dhe frymëzoni njerezit! Ndoshta historia juaj do te jete ajo qe ta  merr dikush si shembuj,udherrefyes dhe frymëzim!

Dërgoni historitë dhe përvojat e juaja,vecanërisht ato në të cilat  Kursimorja FULM  ju ka ndihmuar në sfidat dhe sukseset në jetën tuaj…

Për kushtet dhe mënyren e pjesmarrjes,më shumë ne linkun e mëposhtëm:

Tashmë e dini,Kursimorja FULM gjithmonë ka ditur te respektoj mundin dhe lojalitetin e Juaj në mënyrën më të bukur…

Na ndiqni…Pyesni…Komunikoni me ne…

Facebook, YouTube LinkedIn