Известување за работењето на Филијалите на Штедилница ФУЛМ во Скопје

marija Настани и Промоции

Почитувани, Со неизбежното намалување на бројот на локациите на филијалите од 01.11.2020г., предизвикано од прогресивното ширење на Ковид пандемијата  во изминатиот период, бевте лимитирани во достапноста до нас, со две, наместо три локации во Скопје. Со оглед на подобрените услови  – од  1 март 2021 година, повторно ќе почне со работа Филијалата ЈСП во Аеродром. Филијалата Центар сеуште ќе работи …

mFULM мобилна апликација

marija Настани и Промоции

Зошто да одиш во филијала на еден ваков убав сончев ден кога обврските можеш да ги завршиш од било кое место во било кое време со mFULM мобилната апликација? Користи ги предностите на mFULM 👇 ✅Увид во состојбата на твоите кредити и депозити 24/7 ✅Информации за услугите на ФУЛМ ✅Калкулатор ✅Можност за плаќање на доспеаните обврски на твоите кредити во …

Често поставувани прашања кога аплицирате за Кредит за пензионери

marija Настани и Промоции

Пензионер сте и сакате да аплицирате за кредит? Од видеото погледнете што треба да знаете кога аплицирате за Кредит за пензионери во Штедилница ФУЛМ. Имате дополнителни прашања? Ви стоиме на располагање Повеќе инфо за условите на https://www.fulm.com.mk/krediti-2-2/kredit-za-penzioneri/ Аплицирај за кредит онлајн на https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/ или во некоја од нашите филијали: Скопје – Центар 02/3217–912, Скопје – Аеродром 02/2403-208, Скопје – Автокоманда …

Кредити за Пензионери

marija Настани и Промоции

Пензионерските денови се убави затоа што имаме доволно време да ги реализираме сите долго планирани идеи. Кои се Вашите планови за оваа пролет? Можеби да го реновирате домот? Да купите нова кујна или пак да инвестирате во земјоделски насади кои ќе Ви донесат дополнителен приход? Реализирајте ги сите Ваши планови со помош на Кредитот за пензионери на Штедилница ФУЛМ Повеќе …

Штедилница ФУЛМ вработува Референт за шалтерско работење

marija Настани и Промоции

Сакаш да работиш во финансиска институција каде постојано ќе стекнуваш нови знаења и ќе имаш супер колеги со кои заедно ќе постигнувате многу успеси? Супер! Те бараме токму тебе! Штедилница ФУЛМ објавува оглас за две работни места на позиција “Референт за шалтерско работење” за за организациските единици во Скопје. Дознај повеќе како да аплицираш на следниот линк: Вработување Биди дел …

Кредит за поддршка на Вашиот бизнис – Често поставувани прашања

marija Настани и Промоции

Што треба да знаете кога аплицирате за Кредит за поддршка на Вашиот бизнис во ФУЛМ? Одговоривме на некои од Вашите најчестите прашња. Имате дополнителни прашања? Ви стоиме на располагање Повеќе инфо на www.fulm.com.mk Аплицирај за кредит онлајн на https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/

Запознајте ја нашата колешка Габи

marija Настани и Промоции

Главен фокус на работењето на Штедилница ФУЛМ се луѓето, а вработените се клучот за успехот во изминативе 21 година. Вработените во ФУЛМ се како и сите луѓе, со свои предности и по некоја слабост и секој од нас со своите вродени и стекнати вештини максимално придонесува во секојдневното остварување на нашата визија “Со нашите финансиски услуги до поквалитетно живеење”. Во …

Кредит Тикет за Бериќет

marija Настани и Промоции

Имаш одличен бизнис план, но си поставуваш многу прашања, меѓу кое и најважното: Каде да најдам финансии за да го поддржам мојот бизнис Штедилница ФУЛМ со новиот кредитен продукт КРЕДИТ ТИКЕТ ЗА БЕРИЌЕТ со НАМАЛЕНА КАМАТА ги поддржува сите ПОЧЕТНИ или ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКИ мали бизниси во време Ковид-19. Информирај се на следнот линк: https://www.fulm.com.mk/kredit-tiket-za-beriket/ Аплицирај онлајн: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/ Штедилница ФУЛМ поддржи …