mFULM – Мобилна апликација

Филип Неделковски Настани и Промоции

Искористете ги предностите од користењето на mFULM мобилната апликација на Штедилница ФУЛМ и имајте пристап до Вашата дигитална филијала 24/7 Повеќе информации за mFULM мобилната апликација на следниот линк www.fulm.com.mk/mobilna-aplikacija/ Линк за превемање: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en  

Корисни онлајн ресурси за едукација и забава

Филип Неделковски Настани и Промоции

1. КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА http://maccinema.com/info/splash.html?fbclid=IwAR3pEYLx_D_EwYVKJiQXkKLZMXgU3TWLivR-mLwE2tfEaBsFhU7s51nrag 2. МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР https://www.facebook.com/MakedonskiNarodenTeatar 3. ТЕАТАР КОМЕДИЈА https://www.facebook.com/TeatarKomedija 4. МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ https://www.facebook.com/NacionalnaOperaiBalet   1. Едуино, националната веб-платформа за образование http://www.eduino.gov.mk/index.html 2. Решавај тестови на http://resursi.literatura.mk/ https://nikulecedu.com/ 3. Креирај и решавај квизови https://quizizz.com/   ВИРТУЕЛНИ ТУРИ НИЗ СВЕТСКИ ПОЗНАТИ МУЗЕИ 1. ЛУВР https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne#tabs 2. Музејот на Ван гог https://artsandculture.google.com/streetview/van-gogh-museum-groundfloor/2QHwyv_Y6gueAw?hl=en&sv_lng=4.8808198&sv_lat=52.3585336&sv_h=0.07351778050821167&sv_p=-14.958125813166376&sv_pid=T4EwMNbRYOhcEPF8T1I8xw&sv_z=0.9999999999999997 3. Музејот во Ватикан …

ВАЖНО! ПОНУДАТА ВАЖИ ДО 10.04.2020

Филип Неделковски Настани и Промоции

Ве молиме да ги известите нашите референти телефонски или на info@fulm.com.mk за Вашата одлука. Доколку не се изјасните најдоцна до 10.04.2020, ќе сметаме дека ја прифаќате понудата За понудата може да се информирате на www.fulm.com.mk/ponuda-za-povolni-dogovorni-uslovi-pri-plakjanje-na-krediti-vo-shtedilnica-fulm/ За неприфаќање на понудата може да се изјасните преку нашата веб страница на следниот линк: www.fulm.com.mk/izjava-za-neprifakjanje-na-ponuda/

Ново вонредно работно време со клиенти

Филип Неделковски Настани и Промоции

Ве известуваме дека поради дополнителните мерки за ограничувањето на движењето на граѓаните во работните денови, Филијалите, Шалтерот и Централата ќе работат со ново вонредно работно време со клиенти. СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 08 – 14 часот.   Ви благодариме на разбирањето.

Електронска форма за "неприфаќање на понудата"

Филип Неделковски Настани и Промоции

Почитувани кредитокорисници, Отсега може да се изјасните за неприфаќање на “Понудата за поволни договорни услови при плаќање на кредити” преку електронската форма нашата веб страница на следниот линк: Исто така може да ги известите нашите референти телефонски или на info@fulm.com.mk најдоцна до 10 Април 2020 г. Доколку не се изјасните, ќе сметаме дека ја прифаќате понудата

Се заштитуваме себеси, Ве штитиме и Вас!

Филип Неделковски Informacii za Covid-19, Настани и Промоции

Нашите колеги и Ваши кредитни референтни максимално ги почитуваат препораките за заштита! Во сите наши филијали е направена дезинфекција и истите се целосно опремени со заштитна опрема и средства за дезинфикација. Апелираме за максимално придржување до мерките за превенција!

ФУЛМ е дел од заедничките интернационални напори за справување со Корона вирусот

Филип Неделковски Informacii za Covid-19, Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ е дел од заедничките интернационални напори за успешно справување со ново настанатата состојба со Корона вирусот. Во таа насока ФУЛМ добива знаење и искуство од кредитни унии од повеќе од 100 земји за успешно справување со Корона вирусот (COVID-19). Повеќе информации за активностите и мерките поврзани со справување со Корона вирусот на Светскиот совет на кредитни унии и …

Поднеси барање за пристап до Е-банкарство – ОНЛАЈН

Филип Неделковски Настани и Промоции

Брзо, едноставно и онлајн. Поднеси барање за бесплатно користење на Електронското банкарство на Штедилница ФУЛМ на следниот линк   www.fulm.com.mk/krediti-2-2/elektronsko-bankarstvo/ Биди информиран за состојбата на твоите кредити и депозити 24/7