Si Ana vet e ka finansuar avanturën e saj Work&Travel në Амеrikë?!

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Si shumë student ashtu edhe unë kisha dëshirë të shkoj në Amerike me programin  – Work & Travel.kisha nevojë për të holla ,fillova të kërkoj opsione për kredi Work&Travel ,që të mundem vet të finansohem si student dhe pas mbarimit të programit të kthehem në Maqedoni dhe të mbyll kredin.

Shoqja e prindërve të mij më propozoi Kursimoren FULM,shumë e kënaqur nga ofertat dhe shërbimet e tyre finansiare.Kur shkova në njërën nga filijalet e Kursimores FULM ,takova një personel shumë të dashur dhe të edukuar,të gatshëm të përgjigjen në të gjitha pyetjet e mija lidhur me kredin,si të aplikoj për kredi,cilat I kam opsionet më të mira dhe cilat janë mënyrat për ta kthyer.

Apliko per kredi W&T

Unë menjëherë kuptova se kjo ishte ajo që kërkoja dhe që si student, këto ishin kushte të shkëlqyera për mua: Unë nuk do t’i rëndoja prindërit e mi – ata nuk do të kishin asnjë detyrim. Unë thjesht do të marr hua, do ta mbyll kur të kthehem. Përvojë  nga program Work &  Travel  në Sh.B.A,e realizuar me Kredinë Studentore të  Kursimores FULM, ishte kombinimi i duhur.

Pata një 4 muaj të mrekullueshëm në punë dhe udhëtoja nëpër Amerikë. Kur u ktheva në Shkup, pata një ndjenjë të mrekullueshme të përmbushjes dhe vetëbesimit, sepse arrita ta bëj vetë gjithë udhëtimin. Kam aplikuar vetëm, kam financuar veten time, kam mbyllur vetë kredinë.

…dhe nuk frigësohem për hapat e ardhshëm…e di se ku të drejtohem…. …në FULM ka kredi për punësim,për të punesuarit,….për gjithcka që do na duhet…
JU FALEMINDERIT PËR GJITHCKA FULM