Makina juaj, liria juaj!

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Sa herë që më duhej të dal nga shtëpia,pyesja veten si do arrij a do të kem autobus,si do të kthehem dhe sa do më kushtoj taksia.Dua të shoqërohem,të udhëtoj,por transporti gjithmonë më kufizonte.

Aplikoni për kredi

Prej kur u punësova u ula dhe bëra matematik se sa unë shpenzoj para pë udhëtim,kartela mujore,taksia…dhe mendova a është më mirë që të kem makinën time dhe me atë edhe lirinë e lëvizjes.

Dhe ashtu vendosa me ato para do blej makinën time me këste për këtë më ndihmoj kursimorja FULM e cila me aprovoi kredinë ,ndërsa unë e plotësova dëshirën time të kahmotshme për makinën time,lirinë time.

Vërejtje:teksti është tregim personal dhe nuk I nënshtroet lektirimit

Apliko nëwww.fulm.com.mk/online

Ose në filijalet: www.fulm.com.mk/kontakt

Vërejtje:teksti është tregim personal dhe nuk I nënshtroet lektirimit