Lulishtja "Vale"

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet, Uncategorized @sq

Më shume se 17 vite merrem me shitjen e luleve.kryesisht punoj me lule në saksi.Në pranverë dhe në verë më e shitur është Ciklama,në vjeshtë-lubicica dhe hrizantema,ndërsa trëndafili është më I popullarizuar.

Para 3-4 vitesh fillova me pregaditjen e dekorimeve për dasma ,ditëlindje dhe manifestime të tjera,ndërsa periudhën e ardhshme fillojm dhe me shitjen e balonave me helium.

Për ti realizuar planet e mia të ardhshme morra kredi prej FULM-it që të investoj në lule për sezonin e rri dhe për balonat me helium. 

Аpliko për kredi për të papunësuarit

 

Veten e gjej këtu dhe këtë e punoj me dashuri.vështirë është por luftojm.

Ndonjëherë dëshira është njëra,a realiteti tjetër.Por megjithatë mirë është kur ekzistojnë njerëz që na ndihmojn që dëshira të bëhet realitet.Faleminderit  Kursimorja FULM

Lulishten mund ta gjeni tek pazari në Taftalixhe,ndërsa Valentinën mund ta kontaktoni në 070 978 251 ose përmes profilit në facebook

Aplikoni në: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

ose pranë filialeve: www.fulm.com.mk/sq/kontakt/