Вонреден кредит со залог на злато

Филип Неделковски Настани и Промоции

Презадолжени сте и барате решение како да ги покриете кредитите подигнати од повеќе места? Аплицирајте за Вонреден кредит до 300.000 денари со обезбедување на залог на златни предмети. Без жиранти Плаќање само месечна камата Проценка на златните предмети во нашите филијали Вашите златни предмети се 100% сигурни кај нас Контакт инфо: 071 248 610 Повеќе информации за условите на следниот …

Одржувај го физичкото здравје

Филип Неделковски Настани и Промоции

Овој продолжен викенд, додека си дома, искористи го за да го одржуваш твоето физичко здравје. Пронајди видеа со корисни совети и практични вежби на следниве веб страници: https://ymca360.org/ https://www.fitnessblender.com/ https://makeyourbodywork.com/how-to-exercise-at-home/ Мобилни апликации за одржување на физичкото здравје: 1. Sworkit 2. Keelo #ОстаниДома #Заштитисе

Како се креираше дизајнот на мобилната апликација mFULM?

Филип Неделковски Decata na FULM, Настани и Промоции

Во процесот на дигитализација на нашите финансиски услуги, изминатиот период работевме на изработка на мобилна апликација којашто ќе Ви ги овозможи придобивките за користење на Електронско банкарство на Штедилница ФУЛМ! Нашиот тим на мали креативци за оваа цел заедно работеше на подготовката на дизајнот на мобилната апликација mFULM. Имаше навистина голема бура на креативни идеи и секој од нив допринесе …

Филијалите, шалтерот и централата продолжуваат да работат со редовно работно време

Филип Неделковски Настани и Промоции

Известување Од утре (24.4.2020 г.) филијалите, шалтерот и централата продолжуваат да работат со редовно работно време, од понеделник до петок од 08 до 16 часот.

Вонреден кредит

Филип Неделковски Настани и Промоции

Вонреден кредит до 300.000 денари со рокови од 12 до 60 месеци за поддршка во услови на коронавирус-криза Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/

mFULM | бесплатна, едноставна и сигурна мобилна апликација

Филип Неделковски Настани и Промоции

mFULM | бесплатна, едноставна и сигурна мобилна апликација на Штедилница ФУЛМ којашто Ви овозможува 24/7 пристап до состојбата на Вашите кредити и депозити. Линк за преземање: www.play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en Повеќе информации: www.fulm.com.mk/mobilna-aplikacija/

Честит Велигден!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Велигденската честитка до Вас ја пренесуваме преку уметноста на нашите вработени и нивните креативно обоени велигденски јајца! Ви посакуваме здравје, среќа и спокој во Вашите домови! Христос Воскресе! Честит Велигден!

Создавање уметност во моменти на домашна изолација

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дневник на една самоизолација Целата приказна почна со поканата од Лигата на кредитни унии од Русија за присуство на Форумот на Руските кредитни унии во Москва. Кога дозна за оваа службена покана, мојата колешка Данијела,  возбудено извика: Ке одиш во Русија? Тоа е мојата животна желба!  Тоа го пишав како желба до ФУЛМ! Уште пред неколку месеци! Е, сега ќе …