Што МОЖЕМЕ да направиме ЗАЕДНО за доброто на нашата заедница?

Филип Неделковски Настани и Промоции

Во име на Форумот на жени на ФУЛМ Македонија ви го поставуваме прашањето: Што МОЖЕМЕ да направиме ЗАЕДНО за доброто на нашата заедница? Вашите предлог идеи напишете ги во коментар, најдоцна до 15 март 2020 г. Ние секогаш знаеме како да го наградиме вашиот труд, а најдобрата идеја ќе биде реализирана со помош на ФУЛМ во наредниот период. #ZAEDNOMOZEMEPOVEKE

Преку пракса до вработување во ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции, Студенти

Преку пракса до вработување во Штедилница ФУЛМ Во време кога многумина ја гледаат својата иднина надвор од државата, една македонска компанија има визија како да делува во рамките на своите можности и да го смени начинот на размислување, особено на младите.  Штедилница ФУЛМ им нуди практикантска работа на студентите на сите факултети и универзитети во Македонија, со тоа што предност …

Одиме заедно на театар!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Одиме заедно на театар! Билјана, сигурни сме дека ќе се насмеете до солзи на „Стјуардеси” 🙂 Повеќе за кампањата „Заедно можеме повеќе“ на: www.fulm.com.mk/krediti/

Добитници на Студентска стипендија 2019

Филип Неделковски Настани и Промоции, Студенти

Нашиот драг пријател од Мичигенската лига на кредитни унии, Drew Egan со порака до студентите и честитки за добитниците Студентската стипендија за 2019та. Честитки дечки и од нас