Презентација на земј.кредити-Велес

marija Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ ги презентираше своите земјоделски кредити за земјоделци и невработени кои сакаат да започнат да се занимаваат со земјоделие на обуката за финансиско знаење во Велес, дел од проектот за “Инклузија и иновација во микрофинансирањето”, имплементирана од Сојузот на микрофинансиски организации, со Штедилница ФУЛМ како подимплементатор, проект поддржан од УСАИД Македонија.

Можност за старт-ап бизнисите

marija Настани и Промоции

За можностите за финансиска поддршка на Старт-ап бизнисите, иновациите или отпочнувањето на сопствени бизниси- Штедилница ФУЛМ на средбите со бизнис заедницата, во организација на Фонд за иновации и технолошки развој.

Кампања: Биди инспирација! Раскажи ја твојата приказна…

marija Настани и Промоции

Сте се прашале ли некогаш, дали сте нечиј идол? Дали патот што сте го поминале за некого може да биде поука? БИДЕТЕ ИНСПИРАЦИЈА! Споделете ја Вашата приказна и инспирирајте ги луѓето! Можеби токму вашата приказна некому ќе биде пример, патоказ и инспирација! Испраќајте ги вашите приказни и искуства, а особено оние во кои Штедилница ФУЛМ барем малку помогнала во Вашите …

Ден на финансиска едукација

marija Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ повеќе од 17 години, преку финансиска едукација ги едуцира и советува своите членови, а денес заедно со останатите финансиски институции и организации го одбележавме денот на финансиската едукација во Градскиот парк во Скопје. На настанот присуствуваа ученици од различни средни училишта и имаа можност да се запознаат со дел од активностите на Штедилница ФУЛМ, колку е значајно штедењето …

Презентација на земјоделски кредити во Гостивар

marija Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ ги презентираше своите земјоделски кредити за земјоделци на обуката за финансиско знаење во Гостивар во склоп на проектот за “Инклузија и иновација во микрофинансирањето”, имплементирана од Сојузот на микрофинансиски организации, со Штедилница ФУЛМ како подимплементатор, поддржано од УСАИД Македонија.

Првоаприлско дружење во Битола

marija Настани и Промоции

Прекрасно дружење за денот на шегата на широк сокак со Штедилница ФУЛМ! Многу насмевки, интересни маски, корисни информации за штедење и кредити за сите присутни, погледнете дел од позитивната атмосфера.

Децата на ФУЛМ

marija Настани и Промоции

Ден на финансиска едукација во Градскиот парк во Скопје. На настанот присуствуваа ученици од различни средни училишта и имаа можност да се запознаат со дел од активностите на Штедилница ФУЛМ, колку е значајно штедењето и колку се корисни кредитите доколку паметно се искористат. Штедилница ФУЛМ за сите кои запишаа цел за која би штеделе во иднина, обезбеди симболични подароци, а …