Објавен е добитникот на ваучер за зимување -Новогодишна 85-ка!

marija Настани и Промоции

Со новогодишната промотивна кредитна понуда, многумина од вас брзо и лесно ги остварија своите предновогодишни потреби со новогодишната 85-ка!   Сите кредитокорисници кои подигнаа новогодишни кредити во промотивниот период од 13 ноември до 29 декември 2017 година, добија подароци. Сепак, најсреќна беше Емилија Илиевска од Скопје која доби ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ – подарок од нашите пријатели Туристичката агенција ЈК Травел, …

Новогодишна 85-ка!

marija Настани и Промоции

Со новогодишната промотивна кредитна понуда брзо и лесно остварете ги вашите потреби! Аплицирајте за брзиот и едноставен кредит од 85.000 денари во сите филијали на Штедилница ФУЛМ! Подигнете 85.000 денари кредит, по избор, од целокупната кредитната понуда на Штедилница ФУЛМ на овој линк и освојте вредни подароци. Новогодишната промоција ќе почне на 13 ноември и ќе трае до 29 декември 2017 година. …

Натпревар за студентска стипендија

marija Настани и Промоции

Почитувани студенти! Нашиот сон да бидеме вашата финансиска и едукативна поддршка го остваруваме уште од 2004 година кога го одобривме првиот студентски кредит во Македонија! Повеќе од 13 години сме дел од вашите животи и желби, од вашите соништа… …и ова е еден од нив… Дали вашиот сон е WORK & TRAVEL? Дали веќе бевте или би сакале да одите? …

СОНУВАЈ! ПОСАКАЈ! ОСТВАРИ!

marija Настани и Промоции

Остварете ги вашите соништа и планови со кредитите на Штедилница ФУЛМ! Есенската кредитна промоција е наменета за: Студенти, вработени, невработени, пензионери и земјоделци; Кредити од 10.000 до 400.000 денари; Рок од 12 до 84 месеци, Со или без грејс период Можност да одберете дали ќе го отплаќате кредитот на рати или со плаќање на месечна камата за целиот период, а …

Првачиња

marija Настани и Промоции

Да го направиме 1-ви Септември, уште посреќен и порадосен за првачињата! Ги покануваме нашите првачиња-штедачиња, во петок во 12 часот, во филијалите на Штедилница ФУЛМ, на дружељубив настан: КОЛАЧИЊА за ПРВАЧИЊА и подарочиња, да им посакаме среќен почеток на училиште! Отворете им штедна книшка на вашите првачиња и придружете ни се 🙂 Поканата е отворена за сите првачиња, на кои …

Кампања ,,Ако си млад, ако се чувствуваш млад, ако некогаш си бил млад”

marija Настани и Промоции

Сите исплатени кредитобаратели во Штедилница ФУЛМ во периодот од 20 февруари до 7 април 2017 година добиja можност за подарок- карти за концертите на Бијело дугме, Цеца, Апокалиптика и Мирослав Илиќ.

Презентација на земјод.кредити- Кавадарци

marija Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ ги презентираше своите земјоделски кредити за земјоделци и невработени кои сакаат да започнат да се занимаваат со земјоделие на обуката за финансиско знаење, овојпат во Кавадарци. Проектот за “Инклузија и иновација во микрофинансирањето”, имплементирана од Сојузот на микрофинансиски организации, со Штедилница ФУЛМ како подимплементатор, проект поддржан од УСАИД Македонија, продолжува и понатаму на нови локации.

НЕДЕЛА НА ПАРИТЕ

marija Настани и Промоции

Во рамките на НЕДЕЛАТА НА ПАРИТЕ (Global Money Week), ФУЛМ Штедилница имаше чест да биде првата дестинација на ЕДУКАТИВНИОТ КАРАВАН, во соработка со Сојузот на микрофинансиски институции- Alliance of Microfinance organizations, Народна банка на РМ, Министерството за финансии и други финансиски институции. Ни беше огромно задоволство да бидеме домаќини на група ученици од ОУ Лазо Трпковски“ од Скопје и практично да ги …

Презентација на земј.кредити-Велес

marija Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ ги презентираше своите земјоделски кредити за земјоделци и невработени кои сакаат да започнат да се занимаваат со земјоделие на обуката за финансиско знаење во Велес, дел од проектот за “Инклузија и иновација во микрофинансирањето”, имплементирана од Сојузот на микрофинансиски организации, со Штедилница ФУЛМ како подимплементатор, проект поддржан од УСАИД Македонија.

Можност за старт-ап бизнисите

marija Настани и Промоции

За можностите за финансиска поддршка на Старт-ап бизнисите, иновациите или отпочнувањето на сопствени бизниси- Штедилница ФУЛМ на средбите со бизнис заедницата, во организација на Фонд за иновации и технолошки развој.