Поднеси барање за пристап до Е-банкарство – ОНЛАЈН

Филип Неделковски Настани и Промоции

Брзо, едноставно и онлајн. Поднеси барање за бесплатно користење на Електронското банкарство на Штедилница ФУЛМ на следната врска   www.fulm.com.mk/krediti-2-2/elektronsko-bankarstvo/ Остани информиран за состојбата на твоите кредити и депозити 24/7

ФУЛМ е сосема подготвен за работа од дома

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дел од нашите колеги #СедатДома и успешно ги спроведуваат сите редовни активности и работни обврски Грижата за здравјето на нашите вработени и членови е секогаш наш врвен приоритет! #ОстаниДома

Депозитите до 30.000 евра се осигурани од Фондот за осигурување на депозити

Филип Неделковски Настани и Промоции

Што е осигурано? Чии депозити се осигурани? Каде се осигурани депозитите? До кој износ се осигурани депозитите? Информирајте се преку веб страницата на Фондот за осигурување на депозити http://www.fodsk.org.mk/

ФУЛМ на 14-тиот Форум на кредитни унии во Русија

Филип Неделковски Настани и Промоции

Марија, раководителот на Филијала ЈСП на 14-тиот Форум на кредитни унии во Русија, ја пренесе следната порака: „Штедилницата ФУЛМ е мала кредитна унија во споредба со големите кредитни унии во Русија и сигурна сум дека ќе научиме многу од вас. Сепак, би сакала од името на нашите 15 000 членови да Ве поканам да дојдете во Македонија и да видите …