Филијалите, шалтерот и централата продолжуваат да работат со редовно работно време

Филип Неделковски Настани и Промоции

Известување Од утре (24.4.2020 г.) филијалите, шалтерот и централата продолжуваат да работат со редовно работно време, од понеделник до петок од 08 до 16 часот.

Вонреден кредит

Филип Неделковски Настани и Промоции

Вонреден кредит до 300.000 денари со рокови од 12 до 60 месеци за поддршка во услови на коронавирус-криза Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/

mFULM | бесплатна, едноставна и сигурна мобилна апликација

Филип Неделковски Настани и Промоции

mFULM | бесплатна, едноставна и сигурна мобилна апликација на Штедилница ФУЛМ којашто Ви овозможува 24/7 пристап до состојбата на Вашите кредити и депозити. Линк за преземање: www.play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en Повеќе информации: www.fulm.com.mk/mobilna-aplikacija/

Честит Велигден!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Велигденската честитка до Вас ја пренесуваме преку уметноста на нашите вработени и нивните креативно обоени велигденски јајца! Ви посакуваме здравје, среќа и спокој во Вашите домови! Христос Воскресе! Честит Велигден!

Создавање уметност во моменти на домашна изолација

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дневник на една самоизолација Целата приказна почна со поканата од Лигата на кредитни унии од Русија за присуство на Форумот на Руските кредитни унии во Москва. Кога дозна за оваа службена покана, мојата колешка Данијела,  возбудено извика: Ке одиш во Русија? Тоа е мојата животна желба!  Тоа го пишав како желба до ФУЛМ! Уште пред неколку месеци! Е, сега ќе …

Полициски службеници, Ви благодариме!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Полициски службеници, Ви благодариме што во моментов давате огромен придонес во спроведуањето на мерките за справување со коронавирус кризата. Ви благодариме за Вашата поддршка во заедничките напори за зачувување на нашето здравје. Ве поздравуваме со мисли за добро здравје за Вас и Вашите најблиски!

mFULM – Мобилна апликација

Филип Неделковски Настани и Промоции

Искористете ги предностите од користењето на mFULM мобилната апликација на Штедилница ФУЛМ и имајте пристап до Вашата дигитална филијала 24/7 Повеќе информации за mFULM мобилната апликација на следната врска: www.fulm.com.mk/mobilna-aplikacija/ Линк за преземање: https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en  

Корисни онлајн ресурси за едукација и забава

Филип Неделковски Настани и Промоции

1. КИНОТЕКА НА МАКЕДОНИЈА http://maccinema.com/info/splash.html?fbclid=IwAR3pEYLx_D_EwYVKJiQXkKLZMXgU3TWLivR-mLwE2tfEaBsFhU7s51nrag 2. МАКЕДОНСКИ НАРОДЕН ТЕАТАР https://www.facebook.com/MakedonskiNarodenTeatar 3. ТЕАТАР КОМЕДИЈА https://www.facebook.com/TeatarKomedija 4. МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ https://www.facebook.com/NacionalnaOperaiBalet   1. Едуино, националната веб-платформа за образование http://www.eduino.gov.mk/index.html 2. Решавај тестови на http://resursi.literatura.mk/ https://nikulecedu.com/ 3. Креирај и решавај квизови https://quizizz.com/   ВИРТУЕЛНИ ТУРИ НИЗ СВЕТСКИ ПОЗНАТИ МУЗЕИ 1. ЛУВР https://www.louvre.fr/en/visites-en-ligne#tabs 2. Музејот на Ван гог https://artsandculture.google.com/streetview/van-gogh-museum-groundfloor/2QHwyv_Y6gueAw?hl=en&sv_lng=4.8808198&sv_lat=52.3585336&sv_h=0.07351778050821167&sv_p=-14.958125813166376&sv_pid=T4EwMNbRYOhcEPF8T1I8xw&sv_z=0.9999999999999997 3. Музејот во Ватикан …