Заедничка прослава на Денот на жената со форумот на жени ФУЛМ Македонија

Филип Неделковски Настани и Промоции

Од 5 до 9 март во Градскиот трговски центар (ГТЦ),  на осмомартовскиот базар, зедовме учество со претставување на нашите производи. На настанот беа присутни и дел од многуте жени претприемачи чиишто успешни бизниси континуирано ги поддржуваме со нашите финансиски услуги. На централниот настан ги поканивме и жените членки на Форумот на жени на ФУЛМ Македонија, заеднички да го прославиме Денот …

Среќен 8ми Март!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Среќен празник на сите жени, храбри, мајки, лидери… Сите оние кои прават значајни разлики во нивниот живот, во животот на членовите на нивните семејства, и нивната поширока заедница.  

Work & Travel кредитот презентиран пред студентите во Кавадарци

Филип Неделковски Настани и Промоции

Можноста за финансирање на Work & Travel програмата преку кредитите на Штедилница ФУЛМ беше презентирана пред студентите во Кавадарци на настан организиран од Travel Agency Delta. За повеќе информации за Work & Travel кредитот кликнете на следниот линк: https://www.fulm.com.mk/krediti/wt-kredit/

Work & Travel кредитот презентиран пред студентите во Кавадарци

Филип Неделковски Настани и Промоции

Можноста за финансирање на Work & Travel програмата преку кредитите на Штедилница ФУЛМ беше презентирана пред студентите во Кавадарци на настан организиран од Travel Agency Delta. За повеќе информации за Work & Travel кредитот кликнете на следниот линк: https://www.fulm.com.mk/krediti/wt-kredit/

Јубилејни депозити

Филип Неделковски Настани и Промоции

Оваа година заедно го прославуваме ЈУБИЛЕЈОТ – 20 години од основањето на Штедилница ФУЛМ. Ви го честитаме со Јубилејните депозити со одлични каматни стапки. ВИ БЛАГОДАРИМЕ за долгогодишната доверба во ФУЛМ како сигурна дестинација за Вашите заштедени пари. Повелете, погледнете ја понудата на јубилејни депозити на овој линк:  https://www.fulm.com.mk/depoziti/jubilejni-depoziti/

Побарај поддршка кога ти треба!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Штедилница ФУЛМ, по повод 20-годишнината од постоењето, ќе изненади 20 редовни корисници со исполнување на желба! Сѐ што треба да направиш е заедно со твоето пополнето барање за кредит, во која било наша филијала, да ја напишеш и твојата долгогодишна желба. Водени од концептот Побарај поддршка кога ти треба, ние ти нудиме кредит по твоја желба. Побарај кредит според твоите …

Објавен добитникот на ваучер за зимување од Новогодишната кампања

Филип Неделковски Настани и Промоции

Насмеани и среќни добитници на подароци од Новогодишната кампања на Штедилница ФУЛМ. Сите кредитокорисници коишто подигнаа новогодишни кредити во промотивниот период од 12 ноември до 31 декември 2018 година добија подароци – изненадувања. Најсреќениот добитник беше Исмет Незиров кој го доби и најголемото изненадување! ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ за двајца! Ние и понатаму продолжуваме да се грижиме за вас и да …

Новогодишно изненадување и зимување

marija Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Со Новогодишната понуда на Штедилница ФУЛМ, брзо и лесно остварете ги сите ваши желби и потреби Новогодишно изненадување и зимување! На овој линк погледнете ја понудата на кредити на Штедилница ФУЛМ За секој исплатен / рефинансиран кредит следува ПОДАРОК – ИЗНЕНАДУВАЊЕ, а за најсреќниот  ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ! Промоцијата започнува на 12 ноември и ќе трае до 31 декември 2018 година. Информирајте …

Катерина Јовановска – службеник на годината од Штедилница ФУЛМ

Darko Dimov Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Македонската банкарска асоцијација денес по повод одбележувањето на Светскиот ден на штедењето – 31-ви Октомври додели признанија на најдобрите службеници за 2018 година. На свечената прослава на којашто се обратија д-р Анита Ангеловска Бежоска, Гувернер на Народна Банка на Република Македонија, д-р Драган Тевдовски, Министер за финании во Владата на Република Македонија, г-дин Коста Митровски, Претседателот на Македонската банкарска асоцијација …